Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Woonkamertegels

Kies voor nieuwe woonkamertegels

Bent u uitgekeken op uw huidige woonkamertegels? Kom dan naar Tegelstudio Groesbeek en kies nieuwe tegels uit. In onze zeer ruime showroom vindt u voor elke stijl de juiste tegels. Houd u van een klassieke stijl? Of neigt u meer naar een modern interieur? Door te kiezen voor bepaalde tegels, tovert u uw woonkamer direct om in een sfeervolle ruimte die naadloos aansluit bij uw gewenste woonstijl. Wilt u enkel tegels bij ons aanschaffen, of mogen wij deze ook voor leveren en leggen? Bezoek onze tegelstudio en laat u inspireren door ons ruime aanbod aan woonkamertegels!

Tegelstudio Groesbeek

Ontdek ons assortiment woonkamertegels

Is het voor u al duidelijk welk soort tegels u in uw woonkamer wenst? Of bent u nog een beetje zoekende naar een favoriete stijl? Breng een bezoekje aan onze ruime showroom en bekijk op uw eigen gemak wat er tegenwoordig allemaal te krijgen is aan tegelwerk. In maar liefst 160m² vindt u de ene mooie tegel na de andere. Bent u al bekend met de laatste trend: tegels met hout- en betonlook? Of wordt u blij van Spaanse keramische tegels? Als u een liefhebber blijkt te zijn van Italiaans design, bent u bij ons ook helemaal aan het juiste adres. Kortom, of u nu houdt van industrieel, Scandinavisch, back-to-nature of zakelijk: wij hebben de juiste tegels voor u. Voor een zeer scherpe prijs en gegarandeerd van topkwaliteit!

Besteed het leggen van uw woonkamertegels uit

Mooie tegels komen pas optimaal tot hun recht als ze perfect gelegd zijn. Voelt u er niets voor hier zelf de verantwoordelijkheid voor te moeten dragen? Besteed het leggen van uw tegels dan uit aan onze vakmensen. Eerst komt onze tegelzetter uw woonkamer opmeten. Naar aanleiding daarvan wordt bepaald welke grootte het best past en hoeveel tegels u nodig heeft. Als u uw favoriete woonkamertegels heeft gevonden, komt onze tegelzetter deze op een met u afgesproken dag en tijdstip leveren en leggen. Wij nemen zelf de benodigde poederlijm en het voegsel mee. Onze klus zit er pas op als we ook het eventuele afval hebben opgeruimd. Kortom, kies ook voor deze totaaloplossing!

Redenen om te kiezen voor Tegelstudio Groesbeek

Graag sommen wij nog enkele redenen op waarom kiezen voor onze tegelstudio een verstandig besluit is:

  • Totaaloplossingen
  • Uitgebreid assortiment
  • Vakkundig advies op maat
  • Nette showroom van 160m²
  • Levering door heel Nederland

Breng snel een bezoekje aan ons!

Koop bij ons uw nieuwe woonkamertegels

Gunt u uw woonkamer nieuwe woonkamertegels? Bekijk ons aanbod aan tegels! Met eventuele vragen mag u bellen naar 024-6639604 of mailen naar info@tegelstudiogroesbeek.nl. Onze woonkamertegels zijn kwalitatief én betaalbaar!

BEL ONS