Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Tegelzetter en tegelwinkel Wijchen

Uitgebreid assortiment tegels, sanitair en badkamer accessoires

Bij Tegelstudio Groesbeek kunt u terecht voor prachtige woonkamertegels, vloertegels en wandtegels van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment aan sanitair en badkamer accessoires en -meubels. Wat Tegelstudio Groesbeek zo speciaal maakt, is dat wij u een totaalplaatje bieden en dat u keuze heeft in de service die u krijgt. Wilt u bijvoorbeeld alles zelfs doen bij u in Wijchen? Dan kunt u bij ons de mooiste tegels afhalen en zelf leggen. Heeft u echter meer hulp nodig zoals een tegelzetter en wilt u dat de tegels geleverd worden? Dan kunt u ons vragen om alles voor u in Wijchen te verzorgen, van levering tot leggen en het afvoeren van het afval. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u uw wc of badkamer wilt verbouwen of renoveren.

Tegelstudio GroesbeekBekijk onze aanbieding aan tegels nabij Wijchen

In onze studio van maar liefst 160 m2 in Groesbeek, nabij Wijchen, bent u altijd welkom om ons geweldige assortiment aan tegels te bekijken. Hier kunt u vloertegels, wandtegels en woonkamertegels vinden in allerlei verschillende stijlen geschikt voor elk interieur. Van modern tot klassiek, van houtstructuren tot nostalgische vloertegels. We hebben het allemaal. De AMK Moker tegels bijvoorbeeld zijn zeer geschikt als woonkamertegels, vloertegels of badkamertegels. Deze tegels zijn van kwalitatief en esthetisch hoog niveau. Maar er is nog meer keuze zoals Spaanse tegels of keramische vloertegels. Kom maar eens vanuit Wijchen naar onze studio en u zult verstelt staan. Het is mogelijk om de tegels af te halen en zelf te leggen, maar de tegels kunnen ook geleverd en vervolgens gelegd worden door onze tegelzetter.

Bekijk ons sanitair en badkamer accessoires

Naast tegels kunt u voor uw wc of badkamer in Wijchen ook sanitair en badkamer accessoires bij ons kopen zoals badkamermeubels, toiletmeubels of badkamerkasten. Maak uw keuze aan badkamer accessoires en -meubels uit een breed assortiment. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit geldt ook voor het sanitair, de vloertegels, wandtegels en woonkamertegels en aanverwante bouwmaterialen. U kunt ons ook inschakelen wanneer u in Wijchen uw badkamer of toilet wilt renoveren of verbouwen.

Neem contact op met onze tegelzetter nabij Wijchen

Wilt u vloertegels, wandtegels of woonkamertegels van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs? Gaat u uw badkamer of wc renoveren en bent u op zoek naar sanitair of badkamer accessoires? Bij Tegelstudio Groesbeek helpen we u graag verder met een passend pakket. Dit kan met of zonder de diensten van onze tegelzetter. Bel vanuit Wijchen naar: 024-6639604 of stuur een e-mail naar: info@tegelstudiogroesbeek.nl.

BEL ONS