Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Wandtegels

Is het tijd voor nieuwe wandtegels?

Heeft u behoefte aan nieuwe wandtegels voor uw kantoor, keuken, woonkamer, badkamer of toilet? Bekijk dan eens het ruime assortiment aan tegels van Tegelstudio Groesbeek. Wij verkopen, leveren en leggen allerhande tegels. Van klassiek tot trendy. Weet u al waar u naar op zoek bent? Of wilt u vrijblijvend geïnspireerd en geadviseerd worden? Breng in beide gevallen een bezoekje aan onze showroom en vind bij ons precies die wandtegels die uw kantoor, keuken, woonkamer, badkamer of toilet die verdiende make-over geven!

Wandtegels kopen

Voor ieder vertrek hebben wij de juiste wandtegels

Laat u verrassen door onze ruime showroom. In maar liefst 160m² treft u de ene mooie tegel na de andere aan. Wilt u graag enkel die selectie zien die aan uw wensen qua kleur, maat en budget voldoet? Informeer ons dan over waar u naar op zoek bent. Dan begeleiden wij u graag naar precies die tegels die voor u gemaakt lijken te zijn. Voor iedereen hebben wij de juiste tegels. Gaat u voor klassieke, witte tegels? Of bent u gecharmeerd van de modernere varianten, met bijvoorbeeld een beton- of houtlook? Wij verkopen ook keramische tegels van Spaans en Italiaans design. Kortom, ook voor u hebben wij passende tegels. Van topkwaliteit en voor een zeer scherp prijsje.

Laat uw wandtegels door ons leggen

Wij begrijpen dat u wellicht wat huiverig staat tegenover het zetten van nieuwe tegels. Wij bieden u de oplossing. Laat uw nieuwe tegels door onze tegelzetter plaatsen! Voordat u in onze showroom uw uiteindelijke keus maakt, meet onze vakman graag de betreffende wanden in uw woning of bedrijfspand op. Naar aanleiding van die gegevens adviseren wij u graag over de hoeveelheid en de maat van de tegels. Zodra uw keus definitief is, maken we een afspraak met u over wanneer wij uw gewenste wandtegels mogen leveren en leggen. Uiteraard behoort bij het leggen ook het voegen en het opruimen van eventueel afval naderhand. Het benodigde voegsel en de poederlijm nemen wij zelf met ons mee. Kortom, schakel ons in!

Kenmerken van Tegelstudio Groesbeek

In de ruime omgeving van Groesbeek staan wij bekend om de volgende kenmerken:

  • Zeer divers assortiment
  • Complete totaaloplossing
  • Vakkundig advies op maat
  • Eigen showroom van 160m²
  • Levering door heel Nederland

Wanneer mogen wij u in onze showroom verwelkomen?

Schaf uw nieuwe wandtegels bij ons aan

Kortom, kies voor nieuwe wandtegels als u uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of een welverdiende make-over gunt. Bekijk wat wij in ons ruime assortiment hebben zitten! Kom langs, bel met vragen naar 024-6639604 of stuur een mail naar info@tegelstudiogroesbeek.nl. Wij laten u graag al onze wandtegels zien!

BEL ONS