Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Tegelzetter en tegelwinkel Ubbergen

Groot assortiment aan badkamer accessoires, sanitair en tegels

Vloertegels, woonkamertegels en wandtegels van hoge kwaliteit kunt u vinden bij Tegelstudio Groesbeek. Tevens hebben we badkamermeubels, badkamer accessoires en sanitair. Bij Tegelstudio Groesbeek heeft u een keuze in de service die u van ons kunt krijgen. Of u kiest voor het totaalplaatje of u doet alles zelf in Ubbergen. Hiermee bedoelen we: tegels vanuit Ubbergen zelf afhalen en leggen. Uiteraard is het ook mogelijk om onze tegelzetter in te schakelen. In dat geval regelen wij de levering, worden de tegels professioneel gelegd door de tegelzetter en zit u na de klus niet met het afval. Wanneer u uw toilet of badkamer wilt renoveren of verbouwen, dan kunnen wij u ook hierbij helpen.

Ubbergen

Bekijk nabij Ubbergen onze aanbieding aan tegels

U kunt ons uitgebreide assortiment aan tegels bekijken in onze studie van maar liefst 160 m2 in Groesbeek, nabij Ubbergen. Hier kunt u tegels vinden in allerlei stijlen en geschikt voor elke soort interieur. Dit geldt voor onze vloertegels, woonkamertegels en wandtegels. Houdt u van modern en strak? Of gaat u liever voor romantische, klassieke of nostalgische tegels? Wat u ook zoekt, wij hebben het allemaal. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze AMK Moker tegels. Deze tegels zijn geschikt als wandtegels, vloertegels en woonkamertegels en van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we nog prachtige keramische vloertegels en Italiaanse en Spaanse tegels. U kunt het beste even langskomen in onze studio. U zult werkelijk versteld staan over de keuzemogelijkheden en kwaliteit. Als u tegels koopt, kunt u deze afhalen of voor levering in Ubbergen kiezen en onze tegelzetter de tegels laten leggen.

Het assortiment sanitair en badkamer accessoires

Tegelstudio Groesbeek biedt niet alleen een mooi assortiment aan tegels voor uw woning in Ubbergen, wij verkopen ook badkamer accessoires en sanitair. Wat dacht u bijvoorbeeld van badkamerkasten, toiletmeubels of badkamermeubels? Het assortiment aan sanitair en badkamer accessoires is vrij uitgebreid en geschikt voor elke badkamer. Tevens zijn onze producten van prima kwaliteit en kunt u ze aanschaffen tegen een voordelig tarief. Dit geldt natuurlijk ook voor de wandtegels, woonkamertegels en vloertegels. Wilt u uw wc of badkamer in Ubbergen verbouwen of renoveren? Twijfel niet om ons in te schakelen.

Contacteer onze tegelzetter vanuit Ubbergen voor meer informatie

Tegen een scherpe prijs wandtegels, woonkamertegels en vloertegels kopen van hoge kwaliteit? Op zoek naar badkamer accessoires of sanitair, omdat u uw badkamer of toilet gaat renoveren of verbouwen? Kom langs bij Tegelstudio Groesbeek voor een passend advies. Bijvoorbeeld met of zonder de hulp van onze tegelzetter. Bel vanuit Ubbergen: 024-6639604 of stuur een e-mail naar: info@tegelstudiogroesbeek.nl.

BEL ONS