Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Toilet verbouwen en renoveren

Alles voor uw toilet

Overweegt u uw toilet te verbouwen? Kom dan langs bij Tegelstudio Groesbeek. Of u uw wc nou compleet wilt verbouwen of enkel op bepaalde punten wilt renoveren, wij hebben alles wat u zoekt. De mooiste tegels, handige toiletmeubels en indrukwekkende accessoires. Wilt u niet zelf uw wc renoveren? Laat dit dan doen door onze ervaren tegelzetter. Wanneer mogen wij uw toilet verbouwen?

Toilet verbouwen

Een toilet renoveren begint bij nieuwe tegels

Als u uw toilet een heuse make-over wilt geven, denkt u wellicht als eerste aan de nieuwe tegels. Die bepalen immers voor een heel groot deel de uitstraling van uw wc. Bij ons vindt u verschillende soorten tegels. Bent u op zoek naar klassieke tegels? Of juist naar moderne tegels met een hout- of betonlook? Wij hebben ook keramische tegels van Italiaans en Spaans design. Kortom, kijk gerust eens rond in onze showroom van 160m². Kijkt u er niet naar uit de tegels zelf te leggen tijdens het verbouwen? Schakel onze tegelzetter in. Hij is zeer ervaren in wc’s renoveren!

Welke meubels wilt u plaatsen tijdens het verbouwen?

Heeft u uw ideale tegens voor uw wc gevonden? Dan mag u uw gewenste toiletmeubels uitkiezen. Dat kan eenvoudigweg ook gewoon in onze showroom! Zo heeft u aan één adres genoeg voor de volledige verbouwing van uw toilet. Onze diensten houden bovendien niet op nadat u uw favoriete tegels, meubels en accessoires bij ons heeft gevonden. Wij willen uw toilet namelijk ook verbouwen voor u, als u dat wenst. Vakkundig, betaalbaar en volgens afspraak. Vraag direct een offerte aan als u wilt dat wij uw wc renoveren.

Als wij uw wc mogen verbouwen

Het leggen van tegels en het plaatsen van sanitair is voor veel mensen geen dagelijkse klus. Voor onze vakmensen gelukkig wel! Voorkom uzelf een hoop gedoe en besteed deze klussen aan ons uit. Onze tegelzetters komen eerst graag uw toilet opmeten. Zo weten we direct welke tegelsoorten het best tot hun recht komen in uw wc en hoeveel u er nodig heeft. Heeft u uw ideale tegels gevonden? Dan komen wij deze bij u afleveren en leggen. Wij voegen uw gehele toiletvloer en ruimen na het renoveren uiteraard ook al het afval voor u op. U begrijpt, wij zijn uw complete partner voor het verbouwen van uw toilet!

Wanneer mogen wij uw toilet verbouwen?

Als u uw wc wilt renoveren, is het belangrijk dat u de juiste tegels, toiletmeubels en accessoires bij elkaar verzamelt. Dit kan prima bij Tegelstudio Groesbeek. Heeft u vragen? Bel naar 024-6639604 of stuur een mail naar info@tegelstudiogroesbeek.nl. Wij kijken er nu al naar uit om uw toilet te verbouwen!

BEL ONS