Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Tegels

Op zoek naar nieuwe tegels?

Wilt u uw badkamer, toilet, woonkamer of keuken voorzien van nieuwe tegels? Breng dan een bezoekje aan Tegelstudio Groesbeek. Wij beschikken over een zeer groot assortiment wand- en vloertegels. Voor elk vertrek in uw woning of bedrijfspand hebben wij de juiste tegelsoort. Daarnaast bieden wij u graag complete oplossingen. Zo leveren en leggen wij uw gewenste vloer- of wandtegels ook graag bij u. Dat scheelt u een hoop werk, tijd en gedoe. Kijk gerust eens rond in onze showroom en ontdek ons ruime aanbod aan tegels!

Naar welk soort tegels bent u op zoek?

Heeft u al een duidelijke voorkeur voor een bepaalde tegelsoort? Kom naar Groesbeek en laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren in onze showroom van maar liefst 160m². Voor elk soort interieur hebben wij een bijpassende tegel. Bent u op zoek naar klassieke tegels voor in huis? Of wenst u juist moderne tegels voor op kantoor? U vindt bij ons ook de wat meer bijzondere tegelsoorten. Van Spaans of Italiaans design bijvoorbeeld. Of met een stoere houtlook: dé laatste trend in tegelwerk! Elke tegel is van topkwaliteit en voor een zeer mooie prijs te verkrijgen bij ons. Dit komt omdat we in direct contact staan met de leveranciers. Bekijk snel of wij ook uw favoriete tegel op voorraad hebben!

Tegelstudio Groesbeek

Laat onze ervaren tegelzetter of tegels leggen

Zodra u uw favoriete tegelsoort heeft gevonden, staat u voor de keus: gaat u deze zelf leggen of besteed u deze klus uit aan onze tegelzetter? Kiest u voor de laatste optie? Dan komen wij graag eerst de betreffende ruimte voor u opmeten. Zo weet u precies hoeveel er nodig is en kunnen wij u advies geven over bijvoorbeeld de grootte van de tegel in combinatie met de grootte van de ruimte. Nadat de bestelling voltooid is, komen wij op een door u uitgekozen moment de tegels bij u leveren. Inclusief poederlijm en voegsel. Onze tegelzetter legt de tegels vakkundig in uw vloer en voegt laatstgenoemde vervolgens zeer secuur. Tot slot ruimt onze tegelzetter al het afval voor u op. Bent u al overtuigd?

Waarom kiezen voor Tegelstudio Groesbeek?

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor de volgende voordelen:

  • Uitgebreid assortiment
  • Complete totaaloplossing
  • Deskundig advies op maat
  • Eigen showroom van 160m²
  • Levering door heel Nederland

Kom vandaag nog bij ons langs!

Vind uw nieuwe tegels bij ons

Bent u op zoek naar mooie, kwalitatieve en betaalbare tegels? Bezoek onze showroom! Met vragen mag u bellen naar 024-6639604 of mailen naar info@tegelstudiogroesbeek.nl. Wij helpen u graag aan uw favoriete tegels!

BEL ONS