Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Tegelzetter en tegelwinkel Overasselt

Breed assortiment sanitair, badkamer accessoires en tegels

U bent bij Tegelstudio Groesbeek aan het juiste adres voor mooie wandtegels, woonkamertegels en vloertegels van uitstekende kwaliteit. Ook sanitair, badkamermeubels en badkamer accessoires zijn opgenomen in ons assortiment. Tegelstudio Groesbeek biedt u meer dan andere aanbieders. U krijgt bij ons een totaalplaatje en u kunt zelf kiezen hoeveel diensten u wilt afnemen. Hoe minder diensten u in Overasselt afneemt, denk aan tegels zelf afhalen en zelf leggen, hoe lager de kosten zijn. Meer hulp nodig zoals een deskundige tegelzetter of moeten de tegels geleverd worden? Vraag ons dan naar de opties voor levering en tegels leggen in Overasselt. Wij kunnen u ook hulp aanbieden wanneer u uw toilet of badkamer gaat renoveren of verbouwen.

Overasselt

Bekijk ons assortiment aan tegels nabij Overasselt

Tegelstudio Groesbeek ligt nabij Overasselt. U bent altijd welkom in onze studio van 160 m2 om ons assortiment aan tegels te bekijken. Dit assortiment bestaat uit woonkamertegels, wandtegels en vloertegels. De tegels hebben allerlei soorten stijlen zodat er voor ieder wat wils is. Denk aan moderne en trendy tegels tot klassiek, nostalgisch of tegels met houtstructuren. Een voorbeeld van een bekend merk is AMK Moker tegels. Dit merk produceert badkamertegels, woonkamertegels en vloertegels. AMK Moker tegels zijn van hoog esthetisch niveau en zeer kwalitatief. Daarnaast hebben we een selectie Spaanse, Italiaanse en keramische vloertegels. Kom maar eens naar onze studio vanuit Overasselt en laat u verrassen. Desgewenst kan onze tegelzetter de tegels leveren en leggen.

Ons assortiment badkamer accessoires en sanitair

Voor uw badkamer of toilet in Overasselt kunt u bij ons kwalitatieve badkamer accessoires en mooi sanitair vinden. Denk aan badkamerkasten, rekken en badkamermeubels. Net als bij de tegels heeft u ook hierbij de keuze uit een ruim assortiment. De producten die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit voor een voordelig tarief. Dit geldt dus voor het sanitair, maar ook voor de wandtegels, vloertegels, woonkamertegels en aanverwant gereedschap. Schakel ons ook in wanneer u uw wc of badkamer wilt verbouwen of renoveren in Overasselt.

Neem contact op met onze tegelzetter vanuit Overasselt

Wilt u woonkamertegels, wandtegels en vloertegels van goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Gaat u uw toilet of badkamer verbouwen of bent u op zoek naar badkamer accessoires of sanitair? Kom dan eens ons ruim assortiment bekijken en kies voor een passend pakket. Met of zonder hulp van onze tegelzetter. Bel vanuit Overasselt: 024-6639604 of stuur een e-mail naar: info@tegelstudiogroesbeek.nl.

BEL ONS