Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Tegelzetter en tegelwinkel Nederasselt

Bij Tegelstudio Groesbeek koopt u voordelig de mooiste tegels

Op zoek naar kwalitatieve en mooie woonkamertegels, wandtegels of vloertegels voor uw woning in Nederasselt? Kom dan langs bij Tegelstudio Groesbeek. Hier vindt u de mooiste tegels in onze studio die een oppervlakte heeft van maar liefst 160 m2. De gekochte tegels kunt u laten leggen door onze tegelzetter, maar u kunt het ook prima zelf doen. Naast tegels hebben we ook een mooi assortiment aan sanitair en badkamer accessoires. Gaat u uw wc of badkamer verbouwen of renoveren in Nederasselt? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u de werkzaamheden zelf uitvoeren, dan kunt u bij ons bouwmaterialen huren.

Tegelwinkel Groesbeek

Hoe meer u zelf doet, hoe lager de kosten

Wanneer u de meeste zaken zelf regelt, kunt u bij Tegelstudio Groesbeek flink wat kosten besparen op uw woonkamertegels, vloertegels of wandtegels. De kosten zijn het laagst wanneer u vanuit Nederasselt zelf de ruimte opmeet, de tegels bij ons afhaalt en ze zelf legt. Wanneer u het wenst kan onze tegelzetter ook de ruimte opmeten. Daarnaast is het mogelijk om van ons C2TE poederlijm en voegsel te krijgen voor uw woonkamertegels, wandtegels en vloertegels. Wilt u de totaalservice voor uw woning in Nederasselt, dan komt onze tegelzetter de tegels zetten en neemt hij het afval ook netjes mee. Er zijn dus diverse opties beschikbaar om aan uw tegels te komen. Wanneer u ons bezoekt in de tegelstudio, kunnen we samen met u bekijken wat de beste optie voor u in Nederasselt is.

Badkamer accessoires, -meubels en sanitair

Bij Tegelstudio Groesbeek kunnen we u helpen u om voor uw woning in Nederasselt op zoek bent naar tegels. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment aan badkamer accessoires en sanitair. Alles in ons assortiment aan sanitair, badkamermeubels en badkamer accessoires kunt u kopen tegen een scherpe prijs. Wilt u in Nederasselt uw toilet of badkamer verbouwen of renoveren? Wij helpen u ook dan graag verder. Zo is het mogelijk om professioneel gereedschap te huren. De voorwaarde is dat u de tegels ook bij ons afneemt. Onze tegelzetter kan u altijd bijstaan met meer informatie en advies.

Bij Tegelstudio Groesbeek koopt u mooie tegels en sanitair

Prachtige woonkamertegels, vloertegels of wandtegels nodig voor uw woning in Nederasselt? Bij ons kunt u kiezen uit tegels die geschikt zijn voor elk interieur of kies voor moderne, klassieke of keramische tegels. Wij bieden ook diensten aan voor wanneer u in Nederasselt uw toilet of badkamer wilt verbouwen of renoveren. Denk aan kwalitatieve badkamer accessoires en sanitair. Bel voor informatie naar: 024-6639604. Ons e-mailadres: info@tegelstudiogroesbeek.nl.

BEL ONS