Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Tegelzetter en tegelwinkel Berg en Dal

Sanitair en tegels van uitstekende kwaliteit nabij Berg en Dal

Bent u op zoek naar wandtegels, vloertegels of woonkamertegels voor uw huis in Berg en Dal? Kom langs bij Tegelstudio Groesbeek voor tegels van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij ons vindt u tegels in diverse stijlen en formaten. Kom dus gerust eens langs in onze studio, zodat u op uw gemak kunt rondkijken. Wilt u uw toilet of badkamer gaan renoveren of verbouwen in Berg en Dal? Ook dan kunnen we u van dienst zijn, aangezien wij sanitair en badkamer accessoires verkopen. Voor de tegels kunt u onze tegelzetter inschakelen, maar het is ook mogelijk om van ons de benodigde bouwmaterialen te huren, zodat u zelf aan de slag kunt. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 024-6639604.

Berg en Dal

Passend advies van tegelzetter voor uw tegels

Bij Tegelstudio Groesbeek kunt u passend advies krijgen. Als eerste helpen we u graag om de juiste keuze te maken in wandtegels, vloertegels of woonkamertegels. In onze studio nabij Berg en Dal kunt u ons assortiment bekijken en advies vragen. Zo kunt u later een betere keuze maken. De tegels in uw woning in Berg en Dal bepalen voor een gedeelte de sfeer. Het is dus goed uw tijd te nemen. Tevens kunt u met de juiste wandtegels, woonkamertegels of vloertegels ruimtes een frisse of warme uitstraling geven of de ruimte juist groter laten lijken. Zodra u de juiste tegel heeft gekozen, ontvangt u een passend advies qua levering en leggen. Zelf leggen is het meest voordelig, maar het is uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van de diensten van onze tegelzetter.

Badkamer verbouwen? Kies onze badkamer accessoires en sanitair

Gaat u uw toilet of badkamer renoveren of verbouwen in Berg en Dal? In onze studio kunt u een ruim assortiment vinden aan badkamermeubels, badkamer accessoires en sanitair. Een badkamer accessoire kan uw badkamer in Berg en Dal net die extra’s geven, zodat het een hele nieuwe uitstraling krijgt. Kom daarom eens langs om rustig te bekijken wat bij u past. Onze badkamer accessoires, -meubels en sanitair zijn van goede kwaliteit en te verkrijgen voor een scherpe prijs.

Tegels, sanitair en badkamer accessoires van goede kwaliteit

Tegelstudio Groesbeek biedt u in Berg en Dal excellente vloertegels, wandtegels, woonkamertegels, badkamer accessoires en sanitair aan. U krijgt bij ons een passend advies, zodat u de producten kunt uitkiezen die perfect bij uw woning in Berg en Dal passen. U kunt onze tegelzetter inhuren voor het leggen of u doet het helemaal zelf. U kunt ons bereiken op: 024-6639604 of stuur een e-mail naar: info@tegelstudiogroesbeek.nl.

BEL ONS