Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Badkamer verbouwen en renoveren

Alles voor uw badkamer

Wilt u uw badkamer verbouwen? Breng dan een bezoekje aan Tegelstudio Groesbeek. Wij hebben alles als voor een grondige renovatie. Van de tegels tot aan de kleinste accessoires. Wij beschikken over een enorm assortiment wand- en vloertegels. Wilt u niet volledig zelf uw badkamer renoveren? Schakel dan onze tegelzetter in. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Waar kiest u voor? Kom bij ons langs als u uw badkamer wilt verbouwen!

Tegelstudio Groesbeek

Een badkamer renoveren begint bij nieuwe tegels

Staat u op het punt uw badkamer die welverdiende make-over te geven? Bedenk dan eerst hoe uw ideale badkamer eruit ziet. Welk soort tegels komt in u op als u denkt aan het renoveren? Heeft u behoefte aan moderne tegels? Met een hippe beton- of houtlook bijvoorbeeld? Of kiest u liever voor sfeervolle en warme Spaanse of Italiaanse keramische tegels? Wij hebben het allemaal en hebben al heel veel badkamers mogen verbouwen. Bij ons vindt u alleen maar kwalitatieve tegels voor scherpe prijzen. Kortom, bezoek snel onze showroom van 160m²!

Kies voor de mooiste badkamermeubels tijdens het verbouwen

Nadat u uw favoriete tegelsoort heeft uitgekozen, is het tijd om te bepalen welke meubels u in uw badkamer kwijt wilt. Heeft u al een specifiek soort badkamermeubel in gedachten? Wilt u uw handdoeken voortaan stijlvol op kunnen bergen in een mooie badkamerkast? Of bent u op zoek naar een specifiek toiletmeubel? Ook vindt u bij ons mooie radiatoren, zodat uw badkamer na het verbouwen altijd op de juiste, lekkere temperatuur is. Heeft u geen interesse in zichtbare radiatoren, maar kiest u liever voor stijlvol weggewerkte vloerverwarming? Alles kan via ons! Wanneer wilt u gaan renoveren?

Onze tegelzetter is ervaren in badkamers renoveren

Wij begrijpen het heel goed dat u misschien niet de gehele verbouwing zelf wilt uitvoeren. Het uitzoeken van tegels, de badkamermeubels en de accessoires is nog wel aan u besteed, maar het daadwerkelijk leggen van de tegels en het plaatsen van het sanitair gaat u wellicht wat te ver. Gelukkig bieden wij u ook daar de oplossing voor. Schakel onze tegelzetter in! Wij komen uw badkamer opmeten, leveren de tegels en leggen deze zeer vakkundig. Uiteraard behoort hier ook het voegen van de vloer bij. Onze klus is pas voltooid nadat wij het afval hebben afgevoerd. Kortom, schakel ons in voor het verbouwen van uw badkamer!

Laat ons uw badkamer verbouwen

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Breng dan een bezoekje aan Tegelstudio Groesbeek. Voor de mooiste tegels, nieuw sanitair en leuke accessoires. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bel 024-6639604 of stuur een mail naar info@tegelstudiogroesbeek.nl. Wij komen graag uw badkamer verbouwen, volledig naar uw wens!

BEL ONS