Tegelstudio Groesbeek - Tegelwinkel en Tegelzetter

Badkamer accessoires

Hét adres voor uw badkamer

Bent u op zoek naar leuke badkamer accessoires? Kom eens langs bij Tegelstudio Groesbeek. Wij hebben alles voor uw badkamer. Van de mooiste vloer- en wandtegels tot de leukste accessoires. Maar ook voor badkamermeubels of vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij zoal aanbieden? Breng een bezoekje aan onze showroom. Deze is maar liefst 160m² groot! De kans is dus heel erg groot dat u uw ideale badkamer accessoires bij ons vindt!

Badkamer accessoires

Ontdek ons aanbod in accessoires

Als tegelstudio kunt u natuurlijk bij ons in de eerste plaats terecht voor de mooiste badkamertegels. Zowel voor uw vloeren als wanden hebben wij de mooiste tegels. Van tegels met klassiek design tot tegels met een moderne hout- of betonlook. Maar ook voor Italiaans design of sfeervolle Spaanse, keramische tegels, zit u bij ons helemaal goed. Naast ons ruime aanbod in tegels, vindt u bij ons ook allerhande badkamermeubels en accessoires. Denk aan een mooie badkamerkast voor uw handdoeken. Een handig toiletmeubel. Of het mooiste sanitair. Bij ons vindt u alles voor uw badkamer. Van radiatoren en vloerverwarming, tot ophanghaakjes voor uw handdoeken.

Als u uw badkamer helemaal wilt verbouwen

Het aanschaffen van nieuwe, kleine accessoires, kan een startsein zijn voor een grotere verbouwing. Immers, die nieuwe kranen staan wellicht niet zo mooi bij het oude badkamermeubel.. En die nieuwe badmat ligt er misschien wat verloren bij op de oude tegels.. Is dit het geval? Kies er dan voor uw badkamer volledig te laten renoveren. Dit hoeft u niet zelf te doen. Besteed de klus uit aan onze tegelzetters! Laat ons eerst de betreffende ruimte opmeten. Kies vervolgens uw favoriete tegels, meubels en accessoires uit. Wij leveren de tegels en leggen deze snel, vakkundig en precies naar uw wensen. Tot slot voegen wij de volledige vloer en ruimen wij eventueel ontstaan afval op. Kortom, kies voor onze complete aanpak!

Waarom kiezen voor Tegelstudio Groesbeek?

Als u kiest voor onze tegelstudio, dan bent u verzekerd van ons:

  • Uitgebreide assortiment
  • Complete dienstenpakket
  • Vakkundig advies op maat

Bovendien leveren wij onze producten in heel Nederland. Dus waar u nou ook behoefte heeft aan een make-over voor uw badkamer, wij zijn uw volledige, vakkundige en professionele partner!

Schaf bij ons uw badkamer accessoires aan

Bent u op zoek naar mooie accessoires, badkamermeubels, sanitair of kwalitatieve tegels? Kom naar Tegelstudio Groesbeek. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Bel naar 024-6639604 of mail naar info@tegelstudiogroesbeek.nl. Wij beschikken over meer dan 160m² aan badkamer accessoires, meubels en tegels!

BEL ONS